SC. HANEG WATER S.R.L.

Compania noastra a fost infiintata in anul 2011 in Campia-Turzii, avand ca obiect de activitate principal productia de piese si subansamble metalice confectionate prin prelucrari prin aschiere, deformare la rece, presare si sudura.

Firma noastra este orientata atat spre productia in serii mici a pieselor metalice, cat si spre productia de unicate din metal. Lucrarile noastre sunt realizate de o echipa specializata de profesionisti cu experienta in domeniu si bine pregatiti pentru fiecare proiect derulat.

Planul de constructie

CE FACEM NOI?

Calitatea, profesionalismul si increderea stau la baza dezvoltarii activitatii firmei noastre. Scopul nostru este ca fiecare client sa fie multumit si fiecare lucrare sa fie reusita.

Calitatea serviciilor oferite are la baza o cooperare permanenta cu clientii pentru atingerea obiectivelor comune. In ultimul an, pentru a corespunde nevoilor pietei si pentru a ne largi gama de produse executate, firma noastra a investit in marirea parcului de utilaje pentru prelucrari mecanice si sudura.

ECHIPA NOASTRA

VIZIUNE

VIZIUNEA NOASTRA

HANEG WATER doreste sa devina alegerea ideala pentru clientii care cauta un contractor pentru dezvoltare in domeniul constructii hale metalice industriale, comerciale sau spatii birouri.

MISIUNE

MISIUNEA NOASTRA

HANEG WATER urmareste in plan principal satisfacerea nevoilor clientilor prin cladirea unei relatii serioase si de lunga durata bazata pe performanta, calitate, siguranta, flexibilitate si integritate.

VALORI

VALORILE NOASTRE

In scopul realizarii viziunii si misiunii noastre, filosofia companiei HANEG WATER are la baza cladirea unor valori si aptitudini atat fata de angajatii si colaboratorii nostri, cat si fata de clientii nostri.